Gepubliceerd op 18 december 2018 11:18

Twee trainingen Sturen op Zelfsturing afgerond

18 december 2018 - Woensdag 12 december was de afronding van al weer de zesde training Sturen op Zelfsturing. Nadja Jungmann, Gejo Duinkerken en Peter Wesdorp van het Gilde Vakmanschap hebben wederom met veel kennis en interactie alle facetten van Sturen op Zelfsturing overgebracht op de coördinatoren van een dienst thuisadministratie. 

Image2

Hieronder een aantal quotes van de deelnemers:

“De training geeft je een heel andere kijk op gesprekstechnieken en een nieuw inzicht in wat kan werken om cliënten te bewegen tot gedragsverandering. Nu moet het ontstane zandpad nog een snelweg worden, dit vraagt veel oefening in de praktijk. Ik kan de training iedereen aanraden!”

“Door vragen wordt men wijs”

Image3

“Exact datgene dat nodig is om mensen te helpen bij financiële en schuldenproblematiek”

“Echt een eye opener! Bijzonder om te ervaren hoe je door je woorden juist te kiezen mensen kunt motiveren!”

“Je communicatie niet alleen professionaliseren, maar vooral effectueren! Dat is de winst uit de zeer inspirerende training Sturen op zelfsturing. Minder duwen, meer reflecteren. Als sociale professional én als mens ga ik hier volop mijn voordeel mee doen”

Image1

“Verrassend, inspirerend en vernieuwend. Alle drie van dezelfde waarde”

“Dank voor het faciliteren van deze leerzame en inspirerende training! Goed toepasbaar om over te dragen aan andere vrijwilligers en het sluit perfect aan bij vraagstukken waar vrijwilligers tegenaan lopen in de praktijk”

naar alle berichten