Gepubliceerd op 16 april 2019 14:56

Terugblik denktanks Zeist en Eindhoven

16 april 2019 - Op 2 en 10 april jl. heeft het LSTA twee denktanks georganiseerd in de regio's Utrecht en Eindhoven. Coördinatoren van een dienst thuisadministratie, formulierenbrigade of inloopspreekuur waren aanwezig om de samenwerking met het LSTA en elkaar te bespreken en verbeteren. Tijdens de denktanks werd o.l.v. gespreksleider Karin van Nuland (Stimulansz) informatie verzameld wat goed gaat en wat nog verbeterd kan worden.

 Denktank Zeist/Eindhoven
Foto: LSTA

Tijdens de denktanks is dieper ingegaan op samenwerking in de keten en met de gemeente. Voor de ene organisatie iets wat goed gaat, voor een andere organisatie iets wat beter kan. Hetzelfde geldt voor het aantal betaalde coördinatie-uren en deskundigheidsbevordering van vrijwilligers. De deelnemers wisselden informatie en ervaringen uit. 
Er is veel behoefte aan samenwerking en kennisuitwisseling, middels fysieke ontmoetingen -zoals een denktank- en up-to-date berichtgeving -zoals de nieuwsbrief van het LSTA-.   

Het LSTA dankt Humanitas Heuvelrug en de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van een ruimte. Op 14 mei is een denktank gepland in Zwolle. Mocht u zich willen aanmelden, neem dan contact op!

naar alle berichten