Gepubliceerd op 03 maart 2020 14:31

In 2020 organiseert het LSTA zes trainingen Sturen op Zelfsturing voor coordinatoren van AVS partners

3 maart 2020 - Het LSTA organiseert in 2020 in het kader van het landelijke programma van de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp (AVS) zes Basistrainingen Sturen op Zelfsturing voor coördinatoren. Deze trainingen zijn toegankelijk voor coördinatoren van lokale organisaties of projecten die hulpvragers met financiële/administratieve problemen ondersteunen met inzet van vrijwilligers. Coördinatoren die werkzaam zijn bij een van de alliantiepartners van de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp/AVS zijn van harte welkom om zich aan te melden.
De eerstvolgende training start in april in Rotterdam. Trainingsdata zijn 8, 15 en 22 april en 13 mei. Inloop is vanaf 9.30 uur, de training start om 10 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.  Gejo Duinkerken, van het Gilde Vakmanschap, geeft samen met een co-trainer de training.
16 maart: Het Corona-virus kan 'inbreken' op de data. Mensen die zich opgeven of hebben aangemeld worden tijdig op de hoogte gesteld van wijzigingen.

Dankzij subsidie van SZW -in het kader van het programma van de AVS- kunnen wij deze training nog 
gratis aanbieden. Het is belangrijk dat coördinatoren die zich aanmelden alle vier de dagen meedoen en bereid zijn de informatie over te dragen aan hun vrijwilliger.

Geef je op door een mail te sturen naar info@lsta.nl

naar alle berichten