Headern
Links Trans

Vacature bij LSTA: Programmamedewerker 24 uur

Komt u ons team versterken? Of kent u iemand die zich herkent in het profiel van Programmamedewerker en op zoek is naar een interessante functie? 

Beste lezers van de LSTA Nieuwsbief, 

Stichting LSTA is opzoek naar versterking en zoeken daartoe naar uw hulp. Misschien wilt u zelf reageren of wilt u ons helpen met het verspreiden van onze vacature in uw netwerk? Om onze slagkracht voor 2021 te vergroten zijn wij opzoek naar een nieuwe collega die onze mooie organisatie mee naar de toekomst brengt.

Wij zijn opzoek naar een Programmamedewerker (24 uur). Naar iemand die de gaten ziet en dicht loopt voordat ze kunnen ontstaan. Iemand die sterk is in het uitbreiden van contacten, handig met social media en goed is in het schrijven van nieuwsbrieven. Iemand die het leuk vindt ons te ondersteunen met het moderniseren van de back office en van de organisatie een geoliede machine maakt.

Wij vormen met elkaar een klein maar slagvaardig en innovatief team met groot bereik. Bieden goede financiƫle compensatie maar bovenal een prettige werkplek waarin goede sfeer en samenwerking voorop staat.

Nieuwsgierig? Klik hier voor de vacature

Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen Stuur door naar een geĆÆnteresseerde
Trans
Trans
Neem contact op met het LSTA Volg LSTA op Twitter