Headern
Links Trans

LSTA Nieuwsbrief zomer 2020 editie

Fijne zomer!

Hopelijk is iedereen van de zomer aan het genieten! Hierbij sturen we een korte nieuwsflits met twee oproepen en een leuk interview. In september ontvang je weer de reguliere LSTA nieuwsbrief.Reis mee door het schuldenlandschap

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) is gestart met het in kaart brengen van de werkprocessen in het schuldenlandschap. VNG organiseert dit najaar verschillende sessies waarbij klantreizen worden doorlopen om de schuldenproblematiek nog effectiever aan te kunnen pakken. Voor de verschillende (online) klantreissessies is de VNG op zoek naar vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en wijkcoaches/begeleiders om mee te denken. Heb je interesse? Lees meer...Wie wordt dé schuldhulpverlener van 2020?!

Ken jij of ben jij dé schuldhulpverlener van 2020?! Schouders Eronder is op zoek naar de meest innovatieve, creatieve en efficiënte schuldhulpverlener of vrijwilliger van het jaar. Stuur een kort filmpje van 2 minuten in vóór 18 augustus en wie weet word jij of jouw genomineerde één jaar lang ambassadeur voor de vrijwilligers en professionals in de schuldhulpverlening!
Op 28 september wordt de schuldhulpverlener bekend gemaakt tijdens het online congres intensivering armoede- en schuldenaanpak van het SZA. Meld je nu hier aan.In het zonnetje: Sabijn Lauwerier

Sabijn Lauwerier werkt als coördinator financiële vrijwilligers bij de Tussenvoorziening in Utrecht. En sinds kort is ze ook één van de contactpersonen voor de training Sturen op Zelfsturing van het LSTA. Tijdens de training Sturen op Zelfsturing heeft ze veel kennis opgedaan en dit gedachtegoed deelt ze nog steeds met haar vrijwilligers. Lees hier het volledige interview. Lees meer...Vragen of informatie delen?

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u informatie delen op de website of in de nieuwsbrieven van het LSTA? Neem contact op!

Klik hier als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen Stuur door naar een geïnteresseerde
Trans
Trans
Neem contact op met het LSTA Volg LSTA op Twitter