Workshops

Het LSTA kan bedrijven informeren over lokale mogelijkheden om werknemers in te zetten als vrijwilliger op het gebied van Thuisadministratie. Bij voorkeur koppelen we uw bedrijf aan een lokale organisatie die Thuisadministratie aanbiedt. In sommige gevallen zou uw bedrijf zelf een Thuisadministratieproject op kunnen zetten. Het LSTA denkt met u mee over de minimale infrastructuur die nodig is voor een Thuisadministratieproject, de financiering, de verwachte resultaten en wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een Thuisadministratieproject. 

Het LSTA heeft op verzoek van bedrijven workshops georganiseerd voor medewerkers (en hun partners) over hoe financieel zelfredzaam te blijven dan wel te worden. Tevens heeft het LSTA met bedrijven meegedacht over hoe hun klanten, die laat zijn met betalen dan wel onregelmatig betalingsgedrag vertonen -zo nodig met inzet van lokale (tijdelijke) ondersteuning- te bewegen tot ander betaalgedrag. 

Verzoeken van bedrijven om trainingen en workshops worden intern besproken en/of voorgelegd aan onze contactpersonen bij het Nibud, Humanitas, Stichting Lezen en Schrijven, Vrijwilligersacademies of Hogescholen, afhankelijk van de vraag en behoeften.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op.